Ko bolj vzljubite sebe, izboljšate tudi odnose

Drage ženske in dekleta. Cenite sebe in svoje telo. Če želite boljše odnose, ne dovolite, da moški z vami ravnajo nespoštljivo. Čas je, da ustavimo vzorce zlorabe … zlorabe same sebe in svojega telesa. Vaš cvet je dragulj, ki si ga ne zasluži vsak. Moški vas bodo spoštovali šele takrat, ko boste same sebe spoštovale. Ko boste postavile jasne meje in ne odstopale od njih. Ve imate moč odločitve, koga boste sprejele in koga ne. Samo zato, ker vam nekdo nakloni malce pozornosti in nekaj lepih besed, še ni dovolj, da se mu predate. Še posebej, če želite dolgoročni odnos.

Vedite, da ve učite moške, kako se bodo obnašali do vas. Vas bodo jemali za samoumevne, vas bodo izkoriščali in zlorabljali? Ne dovolite tega. Dovolj žensk je že pretrpelo zlorabo. Konča se lahko le, ko začnemo spoštovati same sebe in jasno postaviti svoje meje. Vaše telo je vaša last, ne od vašega partnerja ali moža. Ne razdajajte ga kot kos mesa. Ne glede na to, kako so vas učili, imate pravico reči NE! Vaše telo je vaša last. Če vam ni do nečesa, ne naredite tega. Imate to pravico!

Bolj ko boste vztrajale pri svojih mejah in cenile sebe, bolj vas bodo spoštovali tudi drugi. Najprej spoznajte drug drugega, preden skočite v posteljo z nekom. Zelo hitro lahko obžalujete dejanje, še posebej, ko vas moški le izkoristijo za svoje potrebe. Čas je, da ženske vzamejo svojo moč nazaj. In čas je, da moški začnejo ponovno spoštovati žensko kot sebi enakopravno. Ko bosta drug drugega spoštovala, bosta lahko ustvarila čudovit odnos. Brez spoštovanja sebe in partnerja pa bodo odnosi še naprej taki kot so … hladni in površinski.

Čas je, da ženske začnejo ponovno ljubiti in spoštovati sebe in svoje telo. Zavedajte se svoje vrednosti. Ste Kraljice! Je zdaj čas, da se začnete tudi vesti tako?

Pridružite se debati ...

Ljubezen, duhovnost in prava oseba
Ali moramo biti zelo “duhovni”, da pritegnemo pravega partnerja?
Koristi seksa
Koristi seksa
Ste se pripravljeni razgaliti?
Ste se pripravljeni razgaliti?
Intimnost in spolnost
Intimnost ni samo spolnost
TANTRA - SPOLNOST ZA DUŠO - Somananda Moses Maimon
TANTRA – SPOLNOST ZA DUŠO – Somananda Moses Maimon
(NE)SREČNI KONCI - Ana Čertanec
(NE)SREČNI KONCI – dr. Ana Čertanec
KAKO TE IMETI RAD? - Eva Erpič
KAKO TE IMETI RAD? – Eva Erpič
ORGAZMIČNA DIETA - Marrena Lindberg
ORGAZMIČNA DIETA – Marrena Lindberg
Večni ogenj ljubezni
Večni ogenj strasti
Moška znamenja in seks
Moška znamenja in seks
50 odtenkov sive
50 odtenkov sive še malo drugače …
Kockasta jajca
Kockasta jajca
Koliko se smejita?
Koliko se (pre)smejita?

Pin It on Pinterest